Vain parasta lapsellesi – vauvan ja taaperon oma maitohappobakteeri

Vain parasta lapsellesi – vauvan ja taaperon oma maitohappobakteeri

Moni vanhempi haluaa antaa vauvalleen maitohappobakteerivalmistetta, eikä ihme, sillä vaikka alatiesynnytyksen ja imetyksen kautta vauva altistuu äidin hyville mikrobeille, on vauvan vastustuskyky vielä matalalla tasolla. 

 

Vauvoille helpoin tapa annostella maitohappobakteeria on tippoina. Samoihin tippoihin voi olla lisättynä myös D-vitamiinia, jolloin selvitään yhdellä ja samalla tipalla. Suositeltava D-vitamiinilisän määrä riippuu lapsen iästä ja siitä miten paljon lapsi mahdollisesti saa äidinmaidonkorviketta. D-vitamiinilisien käyttösuositukset lapsille voit tarkistaa THL:n sivuilta.

 

Sopivan tipan valinnassa on vaakakupissa monta asiaa. Tippojen tulisi olla mahdollisimman helposti annosteltavissa ja herkälle vatsalle soveltuvassa liuoksessa. Ennen kaikkea tippojen maitohappobakteerikannan tulee olla tutkimuksin turvalliseksi todettu.

 

BioGaia Drops -tippojen sisältämä maitohappobakteerikanta on peräisin äidinmaidosta

 

Vauvan ja taaperon omat BioGaia Drops ja BioGaia Drops+D3 -tipat sisältävät alkuperäistä, patentoituaL.reuteri Protectis® DSM 17938 -maitohappobakteerikantaa, joka on peräisin äidinmaidosta. Päiväannos 5 tippaa sisältää 100 miljoonaa elävää L.reuteri Protectis -maitohappobakteeria lempeässä auringonkukkaöljyssä. Tuotteen annostelu on helppoa kätevästä tuubista. Valmiste on tutkittu ja turvallinen käyttää jo vastasyntyneille.

 

BioGaian tutkitut tuotteet löydät apteekeista ja verkkoapteekeista kautta maan.

d-vitamiini maitohappobakteeri vauva

News

RSS

Prodentis on osa Lauran suunhoidon rutiinia
maitohappobakteeri suunhoito

Prodentis on osa Lauran suunhoidon rutiinia

  Tutustu Homevialauran inspiroivaan tarinaan suunterveyden matkasta ja elämäntapamuutoksesta nelikymppisenä. Blogitekstissä hän avaa rehellisesti hammashäpeäänsä ja henkilökohtaisia haasteitaan suunterveyden ylläpidossa. Laura kertoo rohkeasti päätöksestään aloittaa...

Lue lisää
Vahva BioGaia Gastrus sisältää suolistolle luontaisia bakteereita
gastrus maitohappobakteeri vahva

Vahva BioGaia Gastrus sisältää suolistolle luontaisia bakteereita

Helli suoliston hyviä bakteereita      Suolistobakteeriston tasapaino vaikuttaa yleiseen hyvinvointiimme sekä elämänlaatuumme, sijaitseehan suurin osa puolustusjärjestelmästämme suoliston alueella. Tasapaino voi järkkyä muun muassa stressin,...

Lue lisää