Prodentis on osa Lauran suunhoidon rutiinia

Prodentis on osa Lauran suunhoidon rutiinia

 

Tutustu Homevialauran inspiroivaan tarinaan suunterveyden matkasta ja elämäntapamuutoksesta nelikymppisenä. Blogitekstissä hän avaa rehellisesti hammashäpeäänsä ja henkilökohtaisia haasteitaan suunterveyden ylläpidossa. Laura kertoo rohkeasti päätöksestään aloittaa oikomishoito ja sitoutumisestaan päivittäiseen hampaidenhoitorutiiniin.

 

Lauran suunterveysmatka ei ole pelkästään fyysinen muutos, vaan se on myös henkinen voitto ja identiteetin muutos laiminlyöjästä suunterveydestä huolehtijaksi. Blogitekstissä esitellään myös Lauran suusta huolehtimiseen käyttämä BioGaia Prodentis -maitohappobakteeri. BioGaia Prodentis on piparmintunmakuinen imeskelytabletti, joka sisältää luontaisia bakteereita ja isomaltia suun hyvinvoinnin tukemiseksi. Tämä maitohappobakteeri on maailman tutkituin suun hyvinvointiin.

 

Lopuksi Laura vinkkaa, että BioGaia Prodentis -maitohappobakteeria voi käyttää päivittäin tai kuurina, erityisesti jos suun mikrobiston tasapaino on järkkynyt esimerkiksi huonon suuhygienian, tupakoinnin, sokerin napostelun, lääkityksen tai stressin takia.

 

Jos haluat lukea lisää Lauran inspiroivasta matkasta suunterveyden parissa ja saada vinkkejä BioGaia Prodentis -tuotteiden käytöstä, siirry lukemaan koko blogipostaus Homevialauran omasta blogista. Tartu tilaisuuteen ja aloita oma suunterveysmatkasi BioGaian avulla!

maitohappobakteeri suunhoito

News

RSS

Vahva BioGaia Gastrus sisältää suolistolle luontaisia bakteereita
gastrus maitohappobakteeri vahva

Vahva BioGaia Gastrus sisältää suolistolle luontaisia bakteereita

Helli suoliston hyviä bakteereita      Suolistobakteeriston tasapaino vaikuttaa yleiseen hyvinvointiimme sekä elämänlaatuumme, sijaitseehan suurin osa puolustusjärjestelmästämme suoliston alueella. Tasapaino voi järkkyä muun muassa stressin,...

Lue lisää
Eevi Teittisen perheessä maitohappobakteerit ovat yksi ravintolisä ylitse muiden
maitohappobakteeri perhe vauva

Eevi Teittisen perheessä maitohappobakteerit ovat yksi ravintolisä ylitse muiden

Maitohappobakteerit ovat eläviä bakteereja, jotka kiinnittyvät suoliston pintaan ja tasapainottavat mikrobistoa. Niitä esiintyy luontaisesti ihmisen elimistössä, mutta niiden määrää voi lisätä nauttimalla maitohappobakteereita erilaisten valmisteiden...

Lue lisää