Eevi Teittisen perheessä maitohappobakteerit ovat yksi ravintolisä ylitse muiden

Eevi Teittisen perheessä maitohappobakteerit ovat yksi ravintolisä ylitse muiden

Maitohappobakteerit ovat eläviä bakteereja, jotka kiinnittyvät suoliston pintaan ja tasapainottavat mikrobistoa. Niitä esiintyy luontaisesti ihmisen elimistössä, mutta niiden määrää voi lisätä nauttimalla maitohappobakteereita erilaisten valmisteiden muodossa.

 

Fitness-urheilijana ja personal trainerina tunnetuksi tullut Eevi Teittinen on tuttu myös muun muassa Fitnesspäiväkirjat- ja Selviytyjät-sarjoista. Monipuolinen ruokavalio sekä erilaiset ravintolisät ovatkin Teittiselle hyvin tuttuja osana terveellisiä elämäntapoja.

 

Teittisen perheeseen kuuluu puolison lisäksi myös loppuvuodesta 2021 syntynyt tyttö. Lapsen syntymän myötä hän kiinnittää myös näihin asioihin huomiota aivan uudella tavalla.

 

”Olemme saaneet suuren avun maitohappobakteereista jo taaperon vauva-ajoista lähtien ja maitohappobakteerit ovatkin tällä hetkellä meidän perheessä yksi ravintolisä yli muiden. Maitohappobakteerivalmiste lisää luontaisten bakteerien määrää suolistossa”, Teittinen kertoo.

 

”Tällä hetkellä lapsella on käytössä BioGaian Drops+D3 -maitohappobakteeritipat. Ne sisältävät vauvalle luontaisia, äidinmaidosta peräisin olevia maitohappobakteereja sekä D3-vitamiinia, joka vahvistaa lapsen immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.”

 

 

 

Pitkän tutkimus- ja tuotekehitystyön tulos

 

BioGaia on bioteknologiayritys, joka on toiminut yli 30 vuotta maitohappobakteerien tutkimuksen ja tuotekehityksen parissa ja jonka intohimona on edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Yrityksen tuotteita on markkinoilla yli 100 maassa.

 

Lactobacillus reuteri Protectis® on puolestaan yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteerikannoista, joka on eristetty äidinmaidosta ja esiintyy luontaisesti ihmisen elimistössä.

 

Vauvoille ja taaperoille oma maitobakteerivalmiste

 

Eevi Teittisen perheessä maitohappobakteeria on tavattu nauttia kuureina, perheen pienin tulokas on saanut sitä jo 3 kk iästä lähtien. BioGaia Drops on vauvoille ja taaperoikäisille suunnattu oma maitohappobakteeritippa, joka sopii niin päivittäiseen käyttöön kuin kuureinakin.

 

Tipat on tehty vatsalle lempeään auringonkukkaöljyseokseen ja ne on helppo annostella lapselle tuubista. ”Ilmeisesti ne eivät myöskään maistu pahalle, sillä lapsi on ottanut tipat vastaan mukisematta. Tipat voi lisätä myös ruuan tai juoman joukkoon, kunhan niitä ei kiehauta kuumaksi.”

 

 

Eevillä itsellään on käytössään BioGaia Gastrus -maitohappobakteerivalmiste, joka on kahden Lactobacillus reuteri -maitohappobakteerikannan yhdistelmän sisältävä vahvempi versio.

 

”Syön itse maitohappobakteeri-ravintolisää kausittain kuureina, esimerkiksi syksyisin. Tabletit ovat helppo valinta niiden ollessa pureskeltavassa muodossa ja sitä paitsi ne ovat hyvänmakuisia.”

 

BioGaia-tuotteet löydät esimerkiksi Yliopiston Apteekin verkkokaupasta.

 

maitohappobakteeri perhe vauva

News

RSS

Prodentis on osa Lauran suunhoidon rutiinia
maitohappobakteeri suunhoito

Prodentis on osa Lauran suunhoidon rutiinia

  Tutustu Homevialauran inspiroivaan tarinaan suunterveyden matkasta ja elämäntapamuutoksesta nelikymppisenä. Blogitekstissä hän avaa rehellisesti hammashäpeäänsä ja henkilökohtaisia haasteitaan suunterveyden ylläpidossa. Laura kertoo rohkeasti päätöksestään aloittaa...

Lue lisää
Vahva BioGaia Gastrus sisältää suolistolle luontaisia bakteereita
gastrus maitohappobakteeri vahva

Vahva BioGaia Gastrus sisältää suolistolle luontaisia bakteereita

Helli suoliston hyviä bakteereita      Suolistobakteeriston tasapaino vaikuttaa yleiseen hyvinvointiimme sekä elämänlaatuumme, sijaitseehan suurin osa puolustusjärjestelmästämme suoliston alueella. Tasapaino voi järkkyä muun muassa stressin,...

Lue lisää